Wakiki Beach

I dag har vi vandrat runt hela honululu känns det som på jakt efter en billig surfbräda. Varit i massa coola surf affärer och träffat många gamla hawaian surfare som har gett oss massor av tips. Med ömma fötter av allt gående avsutade vi dagen i solen på Wakiki beach. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Aloha!

Nu har vi varit här honulului två dagar och allt är helt underbart! Alla människor är hur treviga och avslapnade som helst här. Alla säger hej till alla och pratar med varandra. Det finns inte mycket som inte är avslappnat här. Folk åker runt i skit häfitiga tuffa bilar och så har dom regnbågar på regrestreringsskyltarna. Bara ordet hej på hawaianska betyder även bland annat kärlek, fred och medkänsla. Igår åt vi lunch på som heette "Cheese Burger in paradise". Godaste hamburgare någonsin! Shoppat en del också har vi gjort, eller jag rättare sagt! Idag har vi tagit vår första surf lektion också. Satan vad det var kul! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hawaii

Så här ser närmsta 3 månaderna ut för mig och min kille. Sola på stranden, surfa varige dag, plocka tråpiska fryker, träffa roliga människor och vandra i världen fäftigaste natur är bara några få roliga saker av allt som vi ska göra. I dag åker vi nämligen till Hawaii i minst 3 månader! Jag kommer att berätta allt här på bloggen så det är bara att titta in om ni undrar vad vi håller på med i vårt paradis.