Banana Bolgalow

Dagarna här på banana bungalow har varit riktigt roliga. Det är väldigt trevliga människor och både dagarna och kvällarna är fulla med saker att göra. Vissa som bor här har hyrt bil så vi har hängt på dom lite överallt.
 
Två dagar så spände vi upp surfbrädorna på taket och åkte surfade på en super bra strand med perfekta vågor. En dag hängde vi på en tur som åkte runt på massa olika stränder och det blev en massa bad och volleyboll.  
 
Igår så hängde vi med några kitesurfare som skulle till ett event. Det var en helt grymm dag. Vi satt på sakosäckar på stranden och kollade på flera av värdens bästa kitsurfare som trixade ute på vattnet. Dom var riktigt coola! De bästa hoppade minst 5 meter up i luften! På stranden fanns det även gratis fisk tacos, öl, readbull, t- shirts , kepsar och annat. Vi kunde inte direkt klaga där vi satt! Den bästa tjejen där fylde år också så dom hade lite maskerad. Det var en som åkte ut i bröllopsklänning, balerina, Tor och hulahula dansare. Lite kul att se! 
 
Det är ofta väldigt livat på hostelet på kvällarna men en kväll hade dom free keg party. Då va alla på riktigt festhumör. Det blev massa dans, biljard och ansiktsmålning. 
 
 
I eftermiddag ska vi till en hippiestrand där det kommer vara lite trummor dans och fest med massa nakna menniskor hehe får se hur kul det blir! Imorgon lämnar vi hostelet och åker till första gården som vi ska jobba på. Ska bli jätte spännande! :) 
 
Barto lägger till:
Det är väl ingen underdrift att säga att vi trivs här på ön!
Hey free Keg! :D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback