Hana road trip

Road tripen var full med roliga äventyr! Vi hängde på de där gratisturerna som hostelet höll i. Vi började kl 8 på morgonen och åkte på längs kringligavägar långt lägs kusten av berg, vattenfall och grymma utsikter som man inte får nog av. Första stoppet var häftiga stenar och klippor som ligger på en halvö som den Hawaiianska kungen ägde en gång, han använde halvön för att odla en lokal växt som används till det mesta här på öarna.
 
 
Sedan åkte vi vidare till en gråtta som låg några vattenfall och berg bort. Det var som ett stort hål i berget som var fyllt med vatten. Där hoppade vi i allihopa. Dom som ville sedan hängde på guiden in under klippan. Vi simmade genom en liten tunnel i berget, helt kolsvart! Det var bara guiden som hade en liten liten ficklampa så man fick i princip bara känna  sig fram. Tillslut kom vi fram till ett litet hål som vi fick klämma oss igenom och hoppa ner i ännu en liten kammare. Vattnet var iskalt och det var helt kolsvart. Där satt vi och väntade på att alla skulle komma ned. Liiiite läskigt men så coolt! Vi fortsatte känna oss fram genom ännu en tunnel tills vi äntligen såg en liten bit ljus kanske fyra meter upp. Där klättrade vi upp på de små delarna av berget som gick att hålla i och kom ut på andra sidan av berget. Svårt att beskriva den här upplevelsen med ord men det var riktigt häfting minnst sagt. Det blev dock inga bilder i grottan eftersom det var gaaaanska mörkt.
 
 
 
Efter den cola grottan så stannade vi en stund och hängde på en strand med svart sand. Sen åkte vi vidare till en annan strand som brukar kallas för Poastcard beach eftersom det ser ut som ett vykort! Så fint var det och jätte roliga vågor att leka i. Dagen avslutades sedan med en "liten" hike, alla hikar är en"walk in the park" efter Kalalau ;) Leden gick genom en stor bambu skog till ett super stort vatten fall 400 fot, ca 120 meter högt!
 
                
 
Barto lägger till:
Det var en rolig dag! Jag tycker att grottan och bambuskogen var coolast!
Det är lite bittersött att ha varit på Kaua'i innan för det går inte riktigt att jämföra något med den ön. Vi kommer nog få gott om historier och berättelser från den här resan ändå! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback