Kalalau Trail

WOW! Det här är bland det jobbigaste, mest ansträngande, grymmaste, häftidaste och colaste jag gjort. Kalalau leden är en nästan 2 mil lång hike led som går längst napalikusten i norr. Leden börjar där vägen tar slut i norr och går lägs hela kusten upp uch ner för berg och in och ut ur dalar till man tillslut kommer fram till en superfin strand mitt bland bergen. Omgivningen och utsikterna var precis som man ser i filmer och tidningar.
 
Det tog oss 7 timmar att gå hela vägen till stranden där vi satte upp vårt tält. Vi hade köpt ett billigt tält på walmart och det började regna på natten och tältet läckte. Så på morgonen efter gick vi tilbaka hela vägen. Helt slut med blåsor på fötterna och ingen kraft kvar i benen kom vi hem sent på klällen den dagen men det var så värt det. Helt otroligt! 
 
                
 
                
 
                
 
 
Detta var några av alla bilder. Jag kunde inte riktigt välja!
 
Barto lägger till:
 Ja det var verkligen helt otroligt! Det var som en bra blandning av medelhavet och alperna, ljusblått vatten på ena sidan och branta berg på andra sidan. Ett riktigt äventyr är vad man kan kalla det! Hade kunnat vara ännu bättre om det j@#!a tältet inte hade läckt.
 
Det var en upplevelse för livet, vet däremot inte om jag är så pigg på att göra om det... ;) Får nog tänka på det.
 
Agnes Lägger till:
It was radical!
 
 

Kommentarer
nassenas säger:

Vilka fantastiska bilder och grymt jobbat att gå hela vägen!

2013-05-12 | 10:27:32
Johanna säger:

Ser helt magiskt ut!!

2013-05-12 | 16:51:37
Bloggadress: http://joherman.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback