Kauai

Efter Oahu bar det av till Kauai. En mycket mer genuin ö med inte mycket turister alls och full med otrolig natur. Det finns bara en huvudväg på ön som går från norra sidan längs med kusten hela vägen runt till västra sidan där den inte kan fortsätta längre pga väldiga berg. En liten ö men full av äventyr :)
 
 
Här i staden Kapa'a bor vi på ett super mysigt hostel precis vid stranden. Det är helt öppet överallt så vi hör ständigt vågorna. Lite speciella men supertrevliga människor bor här. Här trivs vi bra! Detta är vad vi ser på balkongen precis utanför vårt fönster.
 
 
Första morgonen hade vi ingen egen frukost att laga så vi gick ut för att äta.  Vi gick förbi ett sälle som såg bra ut och bestämde oss för att testa det. Det visade sig att dom hade blivit framröstade till bästa frukostarna på hela ön. Det var 40 minuters väntan men det var så värt det! Herregud , kolla bara på bilden ;)
 
 
 
Vi åkte sedan för att handla mat men var inte så smarta att kolla bussen och det var söndag så när vi kom ut ur affären hade sissta bussen redan gått. Så det var bara till att lifta hem. Vi stod i max 5 minuter och någon stannade och togg upp oss. 
 
 
Barto lägger till:
Ja man kan ju säga att frukosten var god, jag fick två american pancakes som var större än några jag någonsin sett! Dessutom goda bacon & eggs! Att säga att vi trivs är en underdrift ;)
It is AWESOME!!
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback